Sanningen om att jag inte tycker att det är okej nu

Idag är det måndag vilket innebär att det är tisdag i morron vilket innebär att jag ska på föreläsning och seminarie #3 i vilket i sin tur innebär att jag måste ha läst sjuuuuuuukt mycket tråkig kurslitteratur. Och det har jag inte gjort. Jag tänker lite såhär: vad är det för mening att skriva en bok om den bara är tråkig och ointressant?
Det possitiva i det hela är i alla fall att jag bara behöver åka in till skolan i morron på hela veckan. Heja det!

Mer dåliga saker... Jag är sjuk. Igen. Fattar inte varför jag låtsas vara förvånad för jag blir alltid sjuk. Visserligen har mina friska dagar ökat under de senaste två åren men ändå. Varför kan inte någon annan vara sjuk istället? Jag vet ganska många som jag gärna skulle överlåta min sjukhet till. De är ändå inte fysiskt aktiva och så är de dåliga (och fula) också.

Sanningen om kommentarer

Idag när jag mös in på bloggen blev jag glad för jag hade fått FYRA kommentarer... HEJA MIG! Det var roligt. Två av dem från kändisar och två från okända människor. En av dem frågade hur detvar möjligt med en röd deofläck och det undrar jag med. Faktum är att jag vet väldigt lite om den tröjan över huvud taget för plötsligt en dag lpg den bara i min garderob och ingen vet var den kommer ifrån. Är det nån som känner igen den som sin egen är det helt okej att komma och hämta den.

På begäran kommer jag även lägga upp fler dagens outfit. Kanske gör jag det idag eller så gör jag det när jag hittat min fiffiga usb-sladd.....

Sanningen om mitt långa telefonsamtal igår

Igår pratade jag med min vän Sofie (nu tänker jag, Vem fan är det...??) egentligen heter hon Gb. Hur som helst pratade jag i alla fall med henne och vi kom efter en stund in på bloggar och jag berättade min baktanke med att blogga, alltså att massa människor som skriver om tråkiga saker tjänar skitmycket pengar på sina bloggar och att jag som skriver om roliga saker rimligtvis borde bli miljardär på min blogg (det är ju dessutom den enda sanningen jag lägger fram). Sen funderade vi på vad pengabloggarna har gemensamt och kom fram till att de flesta nog skriver om mode. Sen tänkte vi typ Jävla skit och sen var vi inne på det här med bajs. Bajs är så fruktansvärt roligt att skoja och prata om och jag tänker att alla egentligen tycker det men att vissa är för fina för att våga erkänna det. Sen kom nån av oss på den ljusa idén att blogga om dagens bajskorv istället för dagens outfit. (I skrivande stund sitter jag och fnissar för mig själv). Jag känner nog att jag aldrig kommer ta steget från att tycka att det är en skojig idé till att faktiskt lägga ut bild på och kommentera dagens bajskorv även om jag tycker att det skulle vara roligt. Det är nog mest så för att det inte är lika kul att titta på bajs som det är att prata om det.

Well enough crap for today.....


(En liten kommentar till förra inlägget. Tänkte att det ju kunde vara kul om jag också blev rik så jag prova med en mode-sellout....... jag hoppas hoppas hoppas att detta blir migg genombrott i bloggvärlden!)

Sanningen om dagens outfit

Gör en sån här dagens...



T-shirt som jag plötsligt hittade i garderoben. Den har en sjukt trendig röd deofläck under vänstra armen.



Dessa godingar hittade jag i en affär för typ fem år sen. Hål var fett med inne då och jag tycker om hål så jag tänker att om jag har det på mina byxor så blir jag lite re-trend-setter. Notera också strumpan! Det är en bomullssocka av märket www.sportus.com. Älskar den även om den framhäver min kalleankafot (per automatik).



Min huvudbonad! Ja gillar den som fan för den var prisvärd. (En liten parentes, jag blunder inte utan tittar ned. Ville liksom inte att mina ögon skulle dra åt sig all uppmärksamhet från huvudbonaden)

Tyvärr inga accessoarer idag. En fett plane look.


Sanningen om att dagens armhåla INTE är okej

I morse när jag klev upp ur sängen klav jag raka vägen in i duschen och duschade som nån som är bra på att duscha. Sen provade jag en ny, konstig deo som jag fick i julklapp. När jag sen satt i skolan på seminarium kände jag en otrevlig stickande doft i näsan. För att försäkra mig om att det inte var jag som luktade illa gjorde jag en diskret kontrollukt och slogs av en hammare i huvudet. Jag konstaterade att dagens armhåla INTE är okej. Deofan hjälpte inte ett piss... jag tror snarare att den förvärrade allting.
När jag sen kom hem för typ en timme sen klav jag in i badrummet och tvättade av mig under armarna för jag var för lat för att klä av mig alla kläder och duscha igen. Sen satte jag mig framför datorn och fejjade lite och sen kände jag denm jävla lukten igen efter typ 40 minuter!!! Vad är det som händer??? Man ska inte lukta svett efter att ha suttit stilla i 40 minuter. Så jag var nyss in och tvättade av mig igen och använde en annan deo så jag hoppas att det går bättre den här gången. Gör det inte det vet jag inte riktigt vad jag ska göra.... kanske blir så illa att jag måste ringa skatteverket och byta namn till Svetlana bara för att varna folk om min eventuella lukt.
Just nu luktar jag grapefrukt och citrongräs under armarna men vi får väl se hur det luktar om en halvtimme.........

Sanningen om AUO2

Allmänt UtbildningsOmråde 2. Vilken jävla skit. Eller så är det jag som är skit som inte orkar engagera mig och ta tag i nånting men va hände med lilla idrottskursen liksom? Och varför hamnade jag i dålig-andedräkts-guppen? Är det ett straff för de gånger jag inte orkat borsta tänderna på kvällarna? I guess I'm karmas bitch...

Lecture today... about what? Don't know and I kinda feel like I don't give a damn anyway. Right now I really wish for some jag och bollen instead of whatever we're gonna do today. If u know what jag och bollen means you know that it isn't something you wish for but compared to AUO2 it's fucking hilarious. 
So why am I suddenly writing in english? 'Cause I'm bored. Right now I'm listening to a song by Broder Daniel called When we were winning (Long version) and it's a really depressing song and it makes me feel a bit melancholic som I think I'll listen to someting else.
Listening to Gaga Paparazzi instead and suddenly the world isn't so dark anymore.

Well now it's time for me to go brush my teeth so I'm not the one with the bad breath............

Hej hej

Sanningen om...

Tagen på landet sommaren 06

Sanningen om en vecka i en bubbla utan press och stress

Jag har varit i Rumundberget på vinterutbildning en vecka och det har varit helt jävla fantastiskt. Vi bodde i röda stugor med tre rum och kök och jag delade stuga med Anna, Cissi och Sosso.

Första två dagarna åkte vi längdskidor och det var inte riktigt min grej. Cat woman lurade mig till den avancerade gruppen trots att min tidigare erfarenhet av längdskidåkning är en sväng i lilla vasaloppet på skansen när jag var typ tre (den som åkte framför mig ramlade och jag stod och väntade på att han skulle resa sig upp medan mamma hetsade mig att åka om honom, vilket jag vägrade göra för det var ju inte okej att tränga sig...) oxh en liten tur med pappa föt ett par år sen där vi bokstavligt talat promenerade på skidorna. Jag hade aldeles för långa stavar och blev frånåkt av alla andra. Sen blev jag dessutom nedputtad av vägen ner i sjukt mycket snö av samma norska jävel som lurade mig att vara avancerad. På eftermiddan dag nummer två hade vi längdexamination vilket gick himla bra och efter den var jag jätteglad att jag fick lägga undan längdskidorna för resten av veckan.
På onsdagen var vi på tur uppe på fjället. Hela dagen var fantastisk med sjukt fina vyer och kanonväder. Allt var så jävla vackert men att åka uppför ett fjäll är jobbigt om man inte har någon lift och glider bakåt. Trotts att det var jobbigt var jag helt lycklig hela dagen för att allting var så jävla vackert. När vi väl kom hem på kvällen var jag helt utpumpad och borde somnat på en gång men jag tror inte att jag gjorde det.
Torsdagen var första dagen med alpin åkning och det var helt klart det roligaste på hela veckan. Och Heja mig för jag åkte mycket bättre än jag tänkte att jag skulle göra.

På lördagen var den enda dag vädret inte var kanon. Det var typ storm uppe på toppen men då kändes det ändå rättså fränt att vara ute och åka så det sjorde inte så mycket. Hade alpin examination med Califa vilket gick fort och bra och sen åkte vi till nån form av toppstuga och dracka en jävligt god men också jävligt dyr kopp choklad. Vid tretiden blev det after ski och plötsligt kom en kanna öl som jag skulle dricka upp. Det var roligt, och gott. Jag och Nadja skulle dela på den men jag tror nog att jag det mesta för det kändes så efteråt. Efter after skin gick vi hem till stugan och packade och drack bubbel :). Sen bar det iväg till restaurand Solbrännet där vi skulle käka middag. Den var okej men inte så pass god som jag hade hoppats. I och med middagen insåg jag att det var dax att nyktra till så det gjorde jag och lyckades sen hålla mig på en skön nivå till kl 6... eller kanske till och med till 7. Efter middagen blev det dans och till slut efterfest med lilla vinet och lilla skålen. En efter en droppade av tills det bara var fem tappra själar i form av mig, Helga, Tommi, Micke och Adam kvar. Vi avslutade kvällen med att öppna våra hjärtan och säga vad vi tyckte om våra klasskamrater. Vi höll på med det i typ tre timmar men kom bara till M. La mig i sängen vid halv sex tror jag och klockan (eller rättare sagt Cissi) väckte mig vid halv åtta. Bussen gick vid nio men jag var inte mäniska förrns efter att jag sovit ett par timmar.

Under hela veckan blev det för övrigt mycket av "det lilla", lilla whiskeyn, lilla vinet, lilla skålen, lilla nöten... hm ja av det mesta faktiskt. Grym vecka med fantastiska mäniskor. Nu splittar vi upp och jag kommer sakna nästan alla.


Försökte ladda upp bilder men det gick inte. Kanske försöker en annan dag eller så läggre jag upp dem på min bilddagbok så ni kan se dem där.

Sanningen om att min lathet inte är så jättehemsk

Bara för att jag gnällde över hur jobbigt det var att lägga upp bilder så tänkte jag att jag i alla fall skulle lägga upp en bild. Det här är en gammal festbild föreställande Natta, mig och Tina. Troro att den är tagen hemma hos Jessica samma kväll som jag råkade krascha Nina in i en trottoarkant med en kundvagn... stackars hon...



Passa på att njuta av bilden nu för man vet aldrig när det kommer en nästa gång.

Sanningen om bilder

Jag kikade idag in på min gamla bilddagbok... haha... det var kul och lite mysigt. Mycket konstiga bilder publicerade jag där utan att tänka på om det var sidor av mig själv jag verkligen ville visa upp för världen. Vissa bilder borde verkligen glömmas eller kanske tillochmed förträngas så att man kan hävda att de aldig blivit tagna. Andra bilder borde förstoras och beundras för alltid. Det var i alla fall kul att se massa gamla festbilder som jag hade glömt bort :)

Jag har tänkt på det här med bilder lite på sista tiden och på folk som laddar upp bilder på internet dagligen och när jag gör det så tänker jag så här: Hur fan orkar man? Det finns en anledning att denna blogg inte har en enda bild hittils och det är för att jag är för lat för att lägga in några bilder på min dator. Förut gjorde jag det dagligen men nu har jag inte gjort det på flera månader. Det är faktiskt svinjobbigt att stoppa i en kabel i datorn och i kameran eller telefonen..... fruktansvärt jobbigt är det! Och sen är det jobbigt att ladda upp bilder på olika ställen också. Kan tänka mig att man här måste lägga upp en bild åt gången och det blir ju lite tråkigt om man vill lägga upp många. Hade jag inte varit så lat hade jag lagt upp några gamla godignar här för allmän beskådan så ni kan ju tänka att de finns här..... eller så kan ni ta en titt förbi bilddagboken.se och söka på ealle så kan ni ju faktiskt se alla bilder.

Sanningen om att jag sitter och är lite upprörd

Jag sitter på min röda stol framför min dator och är rättså sur. Varför? Jo, jag gled just in på SL's hemsida för att kolla pris på busskort för vårterminen och jag höll fan på att ramla av stolen... 2450 spänn ska de ha för korthelvetet. INTE okej. Jag tänker att det är nån sån här allmän känd grej att studenter är mer eller mindre fattiga och jag förstår inte då hur man kan ha ett sånt jävla högt pris på studentbusskort. Det ska väl för fan vara billigt så att man har råd att åka till skolan. Det gynnar ju samhället så kan man inte se till att sänka busskortspriserna?! Det känns lite löjligt att behöva ta lån för att ha råd att åka till skolan. Sen när jag kollade vidare blev jag ännu surare för det är hysteriskt dyrt att åka kommunalt. En remsa med 16 klipp kostar 110 kr om man är ung eller gammal och 180 kr om man är mitt i mellan. 180 kronor! Det är ett rån! Förut kostade en vuxenremsa 110 kronor och då fick man fyra klipp till på den. Det kostar 30 kr att åka den billigaste resan om man är vuxen... är det överhuvudtaget rimligt?
Vad hände med det fantstiska att det kostade 10 kr för barn och pensionärer och 20 kr för vuxna oavsett hur långt man åkte? Det var inte många år sen och det var skitbra. Varför varför varför har man höjt priserna så galet? Och varför får inte studenter åka på reducerat pris?
Snart ska jag åka buss i alla minusgraderna och jag blir svungen att köpa en smsbiljett på 30 spänn... eller så kanske jag inte har fyllt 20 när jag åker buss.............

RSS 2.0