Sanningen om granfejden

Hemma på min gata i stan, där bor det en fru... eller egentligen flera fruar med sina män och nån jävel är du i huvet och skyfflar ner en massa snö från taken ner på vår tomt. Inte okej. Idioten kan väl fan skyffla på sin egen tomt?! Detta är dessutom inte det första våra kära grannar gör och jag känner lite att min familj inte är tillräckligt normativa för att bo här egentligen. Men är det krig så är det krig.... snart kommer ni se mig och Robban A på trean när grannarna ledsnat på min hämd............. planerna måste helt klart börja smidas.


Sanningen


Sanningen om paniken

Just nu sitter jag hemma och ska försöka ta tag i tråkiga-kursen-examinationsuppgiften... Jag förstår den typ inte så jag känner en smula panik inför detta. Men jag antar att jag måste sätta mig och läsa massa kurslitteratur så jag fattar fan inte hur man kan mysa igenom kurser utan att läsa litteraturen. Hur lyckas man då skriva examinationsuppgiften??? Om någon vill skriva min uppgift åt mig så bjuder jag gladeligen på ugnspannkaka och ett glas vin som tack för hjälpen.

Sanningen om Joakim och Billy

Fredag. Anexet. Thåström. Egentligen behöver jag inte skriva något mer för jag känner att just Thåström räcker för att beskriva hur fantastiskt det var men för de av er som är obildade nog att inte förstå vad jag menar så ska jag ändå försöka beskriva konserten med lite fler ord. Konserten var helt jävla fucking amazing! Bättre än jag vågat drömma om. Killen är ett geni! Han spelade alla låtar jag ville höra och gjorde det så jävla bra. Fantastisk stämning och fantastisk musik. I vanliga fall brukar jag ha öronproppar på konsert men jag kände att det faktiskt var helt okej att förstöra hörseln med de ljuva toner som strömmade ut ur högtalarna. Joakim Thåström är Gud och hans musik är min religion! Så jävla bra konsert var det! (Min ena ring blev förövrigt skev..... jag klappade
den skev)

Lördag. Arenan. Billy Talent. Svettigt, trångt och smått fantastiskt det med. Musiken var grym, delar av publiken var helt jävla galen och jag märkte att jag plötsligt befan mig i en moshpit och så blev jag skallad. Men det var trevligt ändå. När jag kom därifrån hade jag ett tjugotal människors svett över min kropp. Det var äckligt.

To sum it up. Grym konserthelg.


Sanningen om en rockstar

Folk säger att det är tufft att ligga på topp men jag vete fan... för jag ligger på topp nu och jag känner mig fantastisk. Jag är en jävla rockstar. Även om jag inte är så rockig. Ja gär så jävla nöjd med mig själv för tillfället trors att jag kanske inte borde vara det med tanke på hur slapp jag har blivit under den här jättespännande kursen jag läser nu. Jag känner lite såhär: jag är en fantastiskt människa och jag skulle verkligen inte vilja vara någon annan.

Ikväll händer något som jag ser fram emot som fan. Jag ska gå på danskurs :). 7,5 hp utan att behöva anstränga sig speciellt mycket. Jag kommer bli dansmästaren och det bästa av allt med hela kursen stavas A-n-n-a-L-e-n-a B-o-r-g-s-t-r-ö-m. Kvinnan är fantastik. Hade alla lärare varit som hon skulle inte betyget icke godkänd behöva finnas. Hon är amazing och man kan nog säga att Anna-Lena också är en rockstar...

RSS 2.0